Wie wij zijn

Smice is onderdeel van het Nederlandse bedrijf Smart Ice ®. Smart Ice ® heeft een unieke technologie om vloeistoffen te homogeniseren en te bevriezen. Dit biedt onbeperkte mogelijkheden voor een grote verscheidenheid aan klanten. We brengen innovatie in de markt voor voedingsmiddelen en dranken, pauzeren degradatieprocessen en besparen energie in koeling. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Smart
ice

Ons team

Bas Mooij
Account Manager
Jeffrey van Campenhout
Account Manager
Jeffrey Henriët
Account Manager
Iwan Heidbuurt
Financial Controller
Ronald Vastenhouw
Research & Development
Marcel Heidbuurt
Commercial Director

De basis van Smart Ice

De roots van Smart Ice ® liggen in ijstechnologie, maar onze knowhow reikt verder dan dat. Smart Ice ® homogeniseert ook vloeistoffen zonder ze te bevriezen. Dat is bijvoorbeeld interessant voor leveranciers van groente- en vruchtensappen die problemen hebben omdat hun producten scheiden.

In de afgelopen jaren heeft Smart Ice ® R & D-processen met verschillende partijen uitgevoerd. Zo ontwikkelden wij bijvoorbeeld een isotone sportdrank die het lichaam van binnenuit koelt, lanceerden we bevroren vruchtensappen, en maakten we ijsbanen sneller en energiezuiniger, te veel om op te noemen. En daar stopt het niet. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Our Partners

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch