A TASTE OF LUXURY

Smice Creamy

Na de lancering van de Smice Cocktail ijsjes met 6% alcohol (Gin-Tonic, Mojito en Caipirinha) introduceert Smice nu nieuw, revolutionair roomijs in horeca (2,5ltr) en supermarkt (125ml). Kwaliteitsroomijs met 4,5% alcohol in de smaken Amaretto, Irish Coffee, Piña Colada en Sparkling Wine.

Een ware 18+ smaaksensatie voor het ultieme genietmoment. Dankzij de unieke technologie van moederbedrijf Smart Ice slaagt Smice erin om alcohol te bevriezen bij -18 graden Celsius in plaats van -112 graden Celsius. Dat komt de kwaliteit en de smaakbeleving merkbaar ten goede. Bovendien kunnen consumenten daardoor nu ook thuis en in diverse horeca gelegenheden genieten van ècht alcoholisch roomijs in, vooralsnog 4, klassieke smaken. 

Creamy Cup

Amaretto

Een van de populairste Amaretto merken is Disaronno originale. Het gerucht gaat dat in 1525 de schilder Bernardino Luini de opdracht had om een fresco van Madonna voor de kerk Santa Maria delle Grazie in Saronno te schilderen. Hij had toen een romantische affaire met een jonge vrouwelijke herbergier die hij als model gebruikte. Zij creëerde de likeur als gift voor haar minnaar.

Creamy Cup

Irish Coffee

Volgens de verhalen is Irish coffee voor het eerst geschonken in 1942 door Joe Sheridan op het vliegveld in Foynes, de voorloper van Shannon Airport in het westen van Ierland, in het graafschap Limerick. Sheridan zou enkele vermoeide passagiers koffie hebben geschonken met een scheutje whiskey erdoor en wat room erop, om ze wat op te peppen. Op de vraag of het Braziliaanse koffie was antwoordde Sheridan: “No, my friend, this is Irish coffee.”

Creamy Cup

Sparkling Wine

De smaak van onze Sparkling Wine is gebaseerd op Champagne. Deze wijn is al eeuwenlang populair. Franse hovelingen serveerden al in de 15e eeuw champagne aan buitenlandse vorsten die op bezoek kwamen. Echter, dit was de stille variant, zonder bubbels. In 1668 diende zich een nieuwe variant aan: de heldere en mousserende champagne. De roem van deze drank nam snel toe en is vandaag de dag nog altijd populair.